Az EOne Films Rambo-sorozatot készít

-

Az Entertainment One Films a hírek szerint elképesztő ötlettel állt elő, ugyanis tévésorozatot csinálnának a ’80-as években legendává lett karakter, John Rambo történetéből..

Rambo sorozat

A hírek szerint egyébként halálosan komolyan gondolják a sorozatot és már tárgyalnak Sylvester Stallone szerepvállalásáról, akit színészként és alkotóként is nagyon szívesen látnának a projekt mögött – bár valószínűsíthető, hogy nem Stallone alakítaná a címszereplőt.

A tervezett sorozat mögött Avi Lerner is ott áll, aki korábban már az Expendbalesen és a Rambo filmeken is közösen dolgozott Stallonéval (sőt, Lerner igazi “producerkurva” hiszen 257 filmnél működött közre, ezek zömében akciófilmek), na meg persze a Millennium Films is (Nu image) szóval tulajdonképpen tényként kezelhetjük, hogy el fog készülni egy ilyen sorozat.

A tervek szerint valószínűleg “licitálni” lehet majd a sorozat vetítésére, az ötletgazdák pedig nem csak amerikai forgalmazásban gondolkodnak, hanem világszerte eladnák a Rambo-sorozatot.

 

Kapcsolódó

Stallone belebegtette a Rambo 6-ot

A Rambo: Utolsó vér mégsem az utolsó vér volt?

Kőkemény előzetest kapott a RAMBO 5: UTOLSÓ VÉR

Sylvester Stallone 73 évesen keményebb, mint valaha.

Top12 – A filmvászon legmenőbb akcióhősei

Lehet, hogy nem mindenkiben, de a legtöbbekben bizony ott él a kisgyerek, akinek néha szüksége van a a mélyen...

Nem lesz Rambo 5, nem lesz Rambo sorozat, de lesz Rambo reboot, aminek ugyanaz lesz a címe mint a sorozatnak, ami sosem készült el

A tavalyi év végén több pletyka is felmerült a Rambo-franchise-t illetően, ezek közül kettő volt kiemelkedő. És már az...

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet