Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Tévéműsorok Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne közülük essen ki egy férfi versenyző. Bár mind a Bajnokok, mind a Kihívók nagyon összeszedettek és összetartóak voltak az egész játék során, a pirosak 10:4-re verték meg a kékeket, hiába volt a Kihívóknál az előny és a Joker.

Balogh Ricsi volt a legrosszabb statisztikájú férfi versenyző, így ő biztos párbajozó volt. Párbaj ellenfelet Nagy Daninak kellett választani. Hosszú gondolkodás után úgy tartotta helyesnek Dani, ha két egyforma képességű csapattársa méretteti meg magát, ezért Pálfi Gergőt választotta Ricsi mellé párbajozónak.

Mindkét férfi teljes erőbedobással küzdött a pénteki párbajon, azonban Ricsi került ki győztesként veretlenül. Minden csapattagot megviselt a párbaj, hiszen mindenki kedvelte Gergőt, úgy vélték, ő a csapat motorja.

A ma reggeli Mokka adásának vendége volt az Exatlon legutóbbi kiesője, ahol a fiatal ex Kihívó a párbajról mesélt, megosztotta érzéseit a nézőkkel, illetve a verseny utáni terveit is elmondta.