Hír és közéleti magazin

Az ifjú Sheldont követően újabb Agymenők-szereplő kaphat saját sorozatot

A CBS tovább építené az Agymenők univerzumát. Már előkészületben van az Agymenők egyik közkedvelt szereplőjének gyerekkorát bemutató széria.

Az Agymenők 12 nagyon sikeres évadot tudhat maga mögött, ám miuelőtt elbúcsúzott volna a nézőktől, a CBS útjára indította Az ifjú Sheldon sorozatot, amely a címéhez hűen Sheldon Cooper gyerekkori kalandjait mutatja be a nézőknek.

Úgy tűnik, hogy egy újabb előzménysorozatot kap a CBS egykori zászlóshajója, ugyanis a csatorna Young Howard, vagyis Az ifjú Howard címen egy újabb sorozat fejlesztésébe fogott, ami természetesen a Simon Helberg által alakított Howard Joel Wolowitz és anyja nem éppen egészséges kapcsolatát mutatná be.

Az űrhajóssá lett MIT-gépészmérnök anyját sosem láttuk eddig a sorozatban, annak ellenére sem, hogy annak halálig egy házban éltek, már csak emiatt is érdekes lehet a széria, hiszen megismerhetjük Howard nem éppen hétköznapi gyerekkorát.

A zsidó családból származású Howardban és Sheldonban egyébként van egy nagyon fontos közös pont. Nem csak Howard veszítette el nagyon fiatalon az apját, de az Agymenőkből szerzett ismereteink szerint Howard édesapja 11 évesen hunyt el. Azt nem tudni, hogy a sorozat ezután vagy még ezelőtt játszódna. Az ifjú Sheldonban a karaktert egyébként a most 11 éves Ethan Reed Stern alakította, azt egyelőre nem tudni, hogy a tervezett sorozatban is ő alakítaná-e Howardot.

A MMORPG-játékok, az űrutazás és a szexualitás függőjének gyermekkora remek kincsesbánya lehet a CBS-nek.