Filmes hírek Lois Lane és Bruce Wayne szerelmi szála is benne volt Az Igazság...

Lois Lane és Bruce Wayne szerelmi szála is benne volt Az Igazság Ligája eredeti elképzelésében

Újabb érdekesség derült a Zack Snyder által vászonra álmodott Az Igazság Ligája eredeti elképzeléseiről.

Március közepén kerül bemutatásra a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, a rendezővel pedig egyre több interjú készül mostanság, ami érdekes leleplezéseket is tartalmaz.

A Vanity Fairen most megjelent interjú például leleplezi, hogy Ben Affleck Bruce Wayne-je és az Amy Adams által alakított Lois Lane összeszűrték volna a levet, egy szerelmi szál alakult volna ki kettejük között.

“A szándék az volt, hogy Bruce beleszeret Loisba, majd rájön, hogy a világ megmentésének egyetlen módja Superman újjáélesztése” – magyarázta Snyder, aki hozzátetette, hogy ez a Martházásnál is őrültebb konfliktushoz vezetett volna, hiszen Lois Lane a szíve mélyén természetesen örökre Superman rabja.

Bár kétségtelenül kibuktak volna a DC univerzumának rajongói, de a sztori egyáltalán nem ördögtől való. Ez a szál a képregényekben is többször felbukkant, Bruce Wayne és Lois Lane sokszor kacérkodott és többször is randevúzott egymással.

Akár a Snyderverzum kontextusába is illett volna a szál, hiszen a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala eseményeit követően Superman/Clark Kent meggyászolása összehozhatta volna Lois Lane-t és Bruce Wayne-t.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája március 18-tól elérhető az HBO Max és az HBO GO felületén, de előtte még az HBO GO-n megnézhetünk pár részt a február 24-én rajtoló Superman és Lois sorozatból, amely Magyarországon szintén az HBO GO felületére érkezik.