Hír és közéleti magazin

Az Imagine Dragons dalt írt a Transformerseknek

Tavaly az Imagine Dragons volt a zeneipar nagy felfedezettje, az Entertainment Weekly egyenesen “A Sárkány Évének” titulálta miattuk 2013-at.

Tavaly az Imagine Dragons volt a zeneipar nagy felfedezettje, az Entertainment Weekly egyenesen “A Sárkány Évének” titulálta miattuk 2013-at. Nem csoda, hogy a bandát kérték fel, járuljon hozzá kreatívan az idei év egyik legnagyobb filmes durranása, a Transformers: A kihalás kora sikeréhez.

Az Imagine Dragons dalt írt a filmhez, amelyet élőben adnak elő nagyszabású koncertjükön Hongkongban, június 19-én, a film világpremierjén.

Az Imagine Dragons a film nyers változatának megtekintése után komponálta a Battle Cry (Csatakiáltás) című számot, amelyet Michael Bay rendező a cselekmény legdrámaibb pontjain alkalmaz a filmben. “Emlékszem, amikor az Imagine Dragons megjelent a zenei porondon, teljesen belefeledkeztem a számaikba, például a Demonsba és a Radioactive-be – mondja Michael Bay. – Tudtam, hogy rájuk van szükséges, ha ugyanezt az energiát akarom sugározni az új Transformers-filmmel. Lenyűgöző, túlvilági hangot komponáltak a Battle Crynak.”

A Transformers-sorozat negyedik része egy újabb trilógia kezdete, új színészcsapattal, amelynek vezetője Mark Wahlberg.