Hír és közéleti magazin

Az ördögűző sorozat és a Wayward Pines is folytatódhat

Még Dakota Fanning is sorozatozik!

A FOX és az AMC is bejelentett néhány fontos hírt, de az is kiderült, hogy ki alakítja majd Spock apját és Bruce Wayne unokatestvérét.

A FOX vezére szerint nem kaszálták el a Wayward Pines-t. A sorozatnak lehet 3. évada, de az biztos, hogy nem most nyáron.

A FOX ezen felül Az ördögűző sorozat 2. évadáról is tárgyal a sorozat készítőivel.

Nem lesz ellenben sorozat a Fatal Attractionből, vagyis a Végzetes vonzerőből.

Az IFC-n futó Portlandia a 8. évadával búcsúzik a nézőktől.

Rég hallottunk róla, de legalább azt már tudjuk, hogy március 19-én tér vissza az Into the Badlands az AMC-re a 2. évaddal.

into the badlands jelenet

A The Son című újonc sorozatuk pedig április 8-án kezd a csatornán.

És nem utolsó sorban április 10-én érkezik a Better Call Saul 3. évada.

Az AMC és a BBC a The Night Manager Golden Globe-díjesőn felbuzdulva sorozatot készítene John Le Carré egy újabb kémsztorija, a  Spy Who Came In From The Cold című történetből.

A National Geographic folytatni akarja a MARS (Utunk a vörös bolygóra) című sorozatot, be is rendelte a 2. évadot. (Kevés sorozatot kaszálok az első évada közben, speciel ez pont ilyen volt, rettenetesen untam 3 rész után.)

Dakota Fanning beszáll a TNT The Alienist sorozatába.

Dakota Fanning is an American actress who rose to prominence after her breakthrough performance at age seven in the 2001 film I Am Sam. Her performance earned her a nomination for a Screen Actors Guild Award at age eight in 2002, making her the youngest nominee in history. As a child actress, she went on to appear in high-profile films such as Man on Fire (2004), War of the Worlds (2005) and Charlotte's Web (2006). Fanning then began the transition to more adult roles with Hounddog (2007) and The Secret Life of Bees (2008). Her recent film roles have included the eponymous character in Coraline (2009), Cherie Currie in The Runaways (2010), and Jane Volturi in The Twilight Saga (2009Ð12). In August 2012, she signed on to play the lead role of a wealthy financial eco-terrorist, Dena Brauer, who finances a plan, in a thriller film Night Moves opposite actors Jesse Eisenberg and Peter Sarsgaard. The movie was to be directed by Kelly Reichardt. Night Moves tells the story of three eco-terrorists who work at an organic farm and collaborate on a plot to blow up a hydroelectric dam. © Yves Salmon / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: info@eyevine.com  http:///www.eyevine.com

James Frain alakítja majd Spock apját a Star Trek: Discovery sorozatban.

Hoppá! A This is Us (Rólunk szól) sorozat 2. és 3. évadát is berendelte az NBC.

A Cool TV-re fog érkezni az Időről időre (Time After Time) sorozat valamikor tavasszal.

És ha már Time After Time. Mivel a Hasfelmetsző Jackes, időutazós sorozat miatt Freddie Stromának nem volt ideje Trónok harcát forgatni, az ő helyét Tom Hopper veszi majd át a sorozatban. Mintha Dickonnak olyan sok szerepe lenne…

A még be sem rendelt American Crime Story 4. évad a pletykák szerint Bill Clinton és Monica Lewinsky afférjára koncentrál majd.

Két éve a Showtime próbálkozott vele, most úgy tűnik a Lifetime-on lehet sorozat a YOU címre hallgató projektből, amelyben valami techzseni a digitális világ segítségével hódítja meg álmai nőjét. Producer: Greg “Tucatsorozat” Berlanti.

Alan Tudyk Bruce Wayne unokatestvérét alakítja majd a Powerless sorozatban!