Filmek, sorozatok, kultúra

Az RTL Klub bejelentette mikor érkezik a Drága örökösök 4. évada

Már nem kell sokat várni a Drága örökösök visszatérésére, ahogy az Álarcos énekes új évadára sem.

A 2020/21-es televíziós évad első Fókusz Pluszában az RTL Klub tudatta az új műsorrendjét, amely már augusztusban kezdetét veszi a csatornán.

Egyebek mellett kiderült, hogy valóban műsorra tűzik az Álarcos énekes 2. évadát, amely a jubileumi X-Faktor helyett kerül képernyőre.

Talán ennél is fantasztikusabb hír, hogy hivatalosan is bejelentették hogy a Drága örökösök 4. évada, a korábbi híreszteléseknek megfelelően már ősszel az RTL Klub képernyőjére kerül, a rajongók tehát végre megtudhatják hogyan ér véget Szappanos Tibiék története.

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Drága örökösök 4. évadában

De nem csak ez a két műsor, hanem Magyarország legkedveltebb sorozata, A mi kis falunk is visszatér ősszel, ismétlések helyett immáron az 5. évadával.

Szintén beszámoltunk már róla korábban és most hivatalos megerősítést is kapott, hogy ősszel érkezik a Nyerő páros 4. évada és a szintén kiemelt nézettséget hozó Apatigris sorozat első évadának televízióban még nem vetített epizódjai, amelyből egyébként már a második évadot is megrendelte az RTL Klub.

Érdekesség, hogy A Tanár 3. évadával kapcsolatban egyelőre nem tettek bejelentést, pedig az Apatigrishez hasonlóan annak is csak az első epizódja került eddig adásba az RTL Klubon.

<