Sorozatos hírek Az új évadban visszatért A Grace klinika egy már halott szereplője

Az új évadban visszatért A Grace klinika egy már halott szereplője

Visszatért a halálból a sorozat egyik legkedveltebb karaktere, Dr. Derek Shepherd, azaz Patrick Dempsey. Sokáig azonban nem marad a nézőkkel…

Az új évad beépítette a történetébe a koronavírus-járványt, így az első részében Ellen Pompeo, azaz Meredith Grey a lelkét is kiteszi a Grey Sloan Memorial Klinikán, hogy annyi életet mentsen meg, amennyit csak tud. Vélhetően azonban ő is megfertőződik, erre utal a parkolós jelenet, ahol Meredith összeesik, és álmában megjelenik néhai exférje, Derek – írja a Híradó.

A sokkoló csavarról a show készítője, Krista Vernoff, Ellen és Patrick közös interjút adott a Deadline-nak arról, hogyan is jött az ötlet.

Vernoff úgy gondolta, hogy 2020 épp eléggé kihívásokkal teli, ezért valamit szeretett volna adni a nézőknek. Ekkor jött az ötlet, hogy visszahozhatnának egy régi szereplőt, még ha csak álom formában is. Mivel Ellen malibui háza nem messze van Patrickétől, a rendező megérte a színésznőt, nem puhatolná-e ki képernyős férjétől, hogy benne lenne-e a visszatérésben. Dempsey persze azonnal igent mondott:

Szórakoztató volt ismét együtt játszani, különösen, mert tetszik ennek a történetszálnak az üzenete. A választások után most kezdünk visszatérni a pandémia valóságba, hogy karantén van. Annyi embert elvesztünk. És ezek a lelkek vajon hová mennek? Talán ez az, ami engem leginkább megfogott a történetben, szerintem sokaknak ez gyógyír lehet

– nyilatkozta Dempsey.

Hogy hány részen keresztül láthatjuk majd az egykori álompárt, azt egyelőre nem tudni, de Megcsábító rajongói már így is elégedettek.

A Grace klinika