Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Úgy néz ki nem kerül a mozikba Az új mutánsok, online premierje lesz

Az új mutánsok kálváriájából nagyjából három filmet ki lehetne hozni, de úgy tűnik végre lezárul.

Számtalan újraforgatás, forgatókönyvátírás, majd megint újraforgatás, majd korhatárbesorolás-módosítás, majd ismét újraforgatás, majd inkább megint írjuk át a forgatókönyvet és a film már majdnem eljutott a bemutatóig, de akkor jött a koronavírus-járvány és újabb kényszerű halasztás következett.

Az új mutánsok

Pedig ez az utolsó X-Men-film, ami még a FOX stúdió égisze alatt készült, vagyis jó lenne minél hamarabb túlesni a bemutatón, hogy a Disney aztán lenullázhassa és újra kezdje az X-Men-univerzumot. Úgy tűnik erre sor is kiderül, igaz meglepő módon (bár a hírek szerint egy korábbi FOX-szerződés áll a háttérben) nem a Disney+ streaming-szolgáltatásba, hanem az Amazonra került fel a film, ahol már 25.99 dollár ellenében elő is lehet rendelni.

Hogy pontosan mikortól teszik közzé a filmet az egyelőre nem derült ki.

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<