Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Mégis a mozikban debütál Az új mutánsok

Mint beszámoltunk róla, az Amazonon már előrendelhetővé vált Az új mutánsok, de úgy tűnik a Disney tartja a mozis premiert.

A Disney kitart Az új mutánsok X-Men-film mozipremierje mellett, a film – előrendelési lehetősége – tévedésből került fel az Amazon Prime videótárába.

Az új mutánsok kálváriája most már több mint két éve húzódik, hiszen az eredeti premiert 2018 áprilisára időzítették, azóta többször átírták és újraforgatták a filmet.

A THR Heat Vision nevű heti hírlevele azt írja, hogy Az új mutánsok tévedésből került fel az Amazon kínálatába, pontosabban technikai hibán alapul, az Amazon rendszere automatikusan közzétette az előrendelés lehetőségét, mivel eredetileg, még a FOX-szal kötött megállapodásuk szerint akkor kerülhetett volna fel a videótárába a film.

Azóta a 20th Century FOX megszűnt létezni, a film jogai már a stúdiót felvásárló Disneynél vannak, amely továbbra is a mozis forgalmazásban gondolkodik.

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<