Az Uncharted a James Bond és az Indiana Jones szerelemgyereke lesz

Tom Holland szerint az Uncharted mozifilm Nathan Drake-je Indiana Jones és James Bond ivadéka lesz, ezzel pedig a rajongók nagyjából be is tudják lőni, hogy milyen filmre számíthatnak.

Az Uncharted film az azonos nevű Naughty Dog videojáték-sorozaton alapszik. A sorozat Nathan Drake kincsvadászt követi , aki bejárja a világot, és történelmi rejtélyeket tár fel. Holland egy fiatalabb Drake-et játszik a filmverzióban, amely egyfajta előzménytörténetként szolgál majd a játékok cselekményéhez.

Tom Holland szerint az Unchartedben játszott karaktere, Nathan Drake nem csupán James Bond és Indiana Jones ötvözete lesz, hanem a két klasszikus karakter tökéletes kombinációja.

“Azt hiszem, a filmet úgy lehet legegyszerűbben leírni, hogy ha Indiana Jones-nak és James Bondnak született egy kisbabája, akkor az Nathan Drake lenne.” – mondta a színész a Vanity Fair podcastjában.

Tom Holland bejelentkezett James Bond szerepére

Még nem ismert az Uncharted mozifilm pontos cselekménye, de abból, amit Holland elárult és amit a videojáték-sorozatról tudunk, a James Bonddal és az Indiana Jones-szal való összehasonlítás találónak tűnik.

Azt kevesen tudják, de az 1981-ben bemutatott Indiana Jones karakterét egyébként éppen James Bond ihlette.

A Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag, Venom) rendezésében készülő Uncharted a tervek szerint 2022 február 11-én kerül a mozikba.

Szólj hozzá