Hír és közéleti magazin

Az ‘X-Men: Apokalipszis’ előzetese is megérkezett


Bár a FOX által kitermelt X-Men filmek a közvélemény szemében nem érnek annyit, mint a Marvel vagy a DC univerzumának mozifilmjei, az biztos, hogy a mutánsok is szépen teljesítenek a pénztáraknál, ráadásul időről időre olyan szereposztást tudnak összerakni, hogy csak tátogunk.

X-Men-Apokalipszis

Az Apokalipszis alcímre hallgató moziban például James McAvoy, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Evan Peters, Olivia Munn, Josh Helman, Tye Sheridan, Sophie Turner, Kodi Smit-McPhee és Lucas Till is feltűnik.

A civilizációk hajnala óta istenként imádták Apokalipszist, aki az X-Men univerzumának első és leghatalmasabb mutánsaként számos más homo superior erejét is magáénak tudhatja, így halhatatlanná és legyőzhetetlenné vált. Amikor aztán több ezer év után felébred szendergéséből, csalódottan veszi tudomásul, a világ megváltozott körülötte, így egy csapat erős mutánst gyűjt maga köré, köztük a csüggedt Magnetót, hogy új világrendet teremtsen, amiben uralkodhat. A Föld sorsa csak egy hajszálon csügg, így Raven és Xavier Professzor egy csapat fiatal mutánssal úgy dönt, megállítják legnagyobb nemezisüket, hogy megmentsék a világot a teljes pusztulástól.

A Bryan Singer által rendezett X-Men: Apokalipszis 2016 májusában kerül majd a mozikba.