Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Aziz Ansari a Twitteren fakadt ki a muzulmánellenesség ellen

A Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlás alatt és azt követően több ezer sztár osztotta meg érzéseit a Twitteren, de ők Aleska Diamond-dékkal ellentétben nem pucsítós képeket lőttek, hanem moralizálni kezdtek a világ történésein.

Aziz Ansari

Rupert Murdoch ausztrál médiamágnás többek közt olyanokat írt, hogy az muzulmánoknak már régen fel kellett volna számolnia a “rákos sejtjeiket” és már régen felelősségre kellett volna vonniuk sajátjaikat az egyre növekvő terrorizmus miatt.

És akkor érkezett a Városfejlesztési osztályból is ismert Aziz Ansari és visszakérdezett, hogy Rupert Murdoch mégis hogyan képzeli azt a dolgot, hogy átlagemberek likvidálnak terroristákat?

Ansari nem állta meg ennyinél. Azt is megtudakolta Murdoch-tól, hogy vajon ezen logika mentén minden keresztény felelős a kereszténység nevében elkövetett bűnökért?

Később sem hagyta abba. Folyamatosan bombázta a médiamágnást olyan kérdésekkel, hogy katolikus létére miért nem buzdítja a keresztényeket arra, hogy vadásszák le a pedofil papokat?

Vagy hogy Rupert Murdoch miért nem állította le a keresztény Mark-David Chapmant, az embert, aki lelőtte John Lennont?

Ansari egyébként kihangsúlyozta, hogy ő nincs egyik vallás ellen sem, csak le szeretne számolni azzal a tudatlan gondolkodásmóddal, amit többek közt – a rasszizmussal többször is megvádolt – Rupert Murdoch is képvisel.

<