Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

B-től Zs-ig: 14 filmelőzetes 14 perccel 14 után

B-filmek, indie-filmek, zs-filmek vagyis hatalmas marhaságok és elgondolkodtató drámák is vannak a mai válogatásunkban, szóval hajrá, így lehet könnyen találni új kedvenceket. Olyanokat mint a 3 fejű cápa támadása…

The Face of an Angel

Két dokumentumfilmes újságíró üldözi egy gyilkosság gyanúsítottját. Michael Winterbottom (A szenvedély királya, Code 46) filmjének főbb szerepeiben Cara Delevingne, Kate Beckinsale és Daniel Brühl.

A Walk in the Woods

A Nick Nolte és Robert Redford jutalomjátékának is felfogható A Walk in the Woodsban egy ünnepelt utazási-író (van erre valami jó magyar szó?) nekivág az ismeretlennek, de ezúttal rég nem látott, egykor legjobb barátja is csatlakozik hozzá. Ken Kwapis (A hivatal, Nem kellesz eléggé) vígjátékának további szerepeiben Nick Offerman, Kristen Schaal, Mary Steenburgen és Emma Thompson.

What we did on our Holiday

A háromgyerekes család (a szülők Rosamund Pike és David Tennant) a skót felföldre utazik megünnepelni a nagypapa születésnapját.

The Good Dinosaur

A Pixar új filmjében a dinókat is kiírtó aszteroida elkerülte a Földet, így most az emberek és a dinoszauruszok egymás mellett élnek. Csakhogy, nem az ember a domináns faj, hanem a dinoszauruszok.

3 headed shark attack

Az Asylum ezúttal 3 fejű cápákról álmodott. Azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom. Ja, de: Danny Trejo.

We are Still Here

A hideg, télies New Englandben egy magányos öreg ház minden harmincadik évben feléled és áldozatot követel magának.

Felt

Egy nő, aki soha többé nem bízik meg a férfiakban. Aztán úgy dönt, hogy mégis.

Pretty Boy

Sean kap egy prostit a 18. születésnapjára. Csakhogy Sean meleg. Szóval ez egy nagyon fura barátság története.

Drunk Wedding

John és Elissa nagy napja lenne ez, ha a fősulis barátok nem ittak volna túl sok tequilát.

https://www.youtube.com/watch?v=ic6i63TL2ek&feature=em-uploademail

Exeter

Egy csapat tinédzser véletlenül szabadjára enged egy gonosz szellemet, aki most egyesével vadássza le őket.

Stung

A távoli, ködös vidéken a helyi elit egyik elhunyt tagjának tiszteletére gyűlik össze a nép. Amíg meg nem érkeznek a gyilkos óriás darazsak.

Helen Keller vs. Nightwolves

Ha a címből nem lenne világos, a lényeg: A zsidó Helen Keller egy független, erős akaratú nő. Aki nácik és farkasemberek közé keveredik.

99 Homes

Egy apa küzdelme a kapzsi ingatlanirodák ellen, miután családjával együtt kilakoltatják. Andrew Garfield egy egészen új oldalát mutathatja meg.

Sufragette

A Szüfrazsett egy inspiráló történet akar lenni az első feminista mozgalomról Carey Mulligan és Meryl Streep főszereplésével.

<