Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Babát vár és válik a Riverdale szépsége

Előbb bejelentette, hogy babát vár, majd kiderült, hogy már több mint egy hónapja válófélben van a Riverdale szépsége, Vanessa Morgan.

A Riverdale sorozatban Toni Topazt alakító híresség idén januárban mondta ki szerelmének, Michael Kopechnek a boldogító igent, a kisbabájukat pedig pont az esküvőhöz egy évre várják. Vanessa a hétvégén jelentette be, hogy terhes, és egyúttal a baba nemét is megosztották: kisfiuk lesz.

Az Instagram posztban a sztár bevallotta, hogy először teljes magánügyként szerette volna kezelni a terhességét. De úgy volt vele, hogy a lesifotókról előbb-utóbb úgy is kiderül a dolog, így inkább ő akarja megosztani a hírt a rajongóival. Aztán robbant a bomba: Vanessa Morgan férje már június közepén elindította a válási procedúrát

View this post on Instagram

Exciting news… I am overjoyed to be welcoming my baby boy into the world this January 💙. This little guy has already brought me so much happiness and a feeling of such a greater purpose. I cannot wait to meet you!! On a personal note, I have had the blessing of growing up in the public eye having started my acting career at age 6. While this has been incredible for me, I am very much looking forward to giving this little guy some room to grow up outside of the public eye, until he tells me otherwise 🙂. Lil one you were made with so much love & already exude a light so strong it warms my belly. Thank you God for this blessing ☺️ I’m just so happy & can’t wait to dedicate everyday to being the best mommy I can be ♥️ “I’ll love you forever I’ll like you for always as long as I’m living my baby you’ll be 🎶 “- if you know you know #preggers 🤰🏽 #quarantine🎁 👶🏼

A post shared by Vanessa Morgan (@vanessamorgan) on

A People magazin szerette volna megtudni, mi áll a döntés hátterében, ezért a pár mindkét tagját felkereste, érdemleges válasz azonban egyikőjüktől sem érkezett, Vanessa pedig külön hangsúlyozta, hogy ezekben az időkben maximálisan szeretne a terhességére koncentrálni.

Mindenesetre a háttérben húzódó válás jó magyarázatnak tűnik arra, miért döntött úgy a színésznő, hogy megosztja a nyilvánossággal a részleteket, mielőtt a sajtó szellőzteti meg, holott az eredeti terve az volt, hogy a baba érkezéséig titokban tartja a terhességet.

Vanessa Morgan legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy esélyessé vált Batwoman szerepére, azonban a mostani fejleményeknek köszönhetően már érthető miért nem ő kapta meg a szerepet.

A Riverdale színésznője lehet az új Batwoman

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<