Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Babát vár és válik a Riverdale szépsége

Előbb bejelentette, hogy babát vár, majd kiderült, hogy már több mint egy hónapja válófélben van a Riverdale szépsége, Vanessa Morgan.

A Riverdale sorozatban Toni Topazt alakító híresség idén januárban mondta ki szerelmének, Michael Kopechnek a boldogító igent, a kisbabájukat pedig pont az esküvőhöz egy évre várják. Vanessa a hétvégén jelentette be, hogy terhes, és egyúttal a baba nemét is megosztották: kisfiuk lesz.

Az Instagram posztban a sztár bevallotta, hogy először teljes magánügyként szerette volna kezelni a terhességét. De úgy volt vele, hogy a lesifotókról előbb-utóbb úgy is kiderül a dolog, így inkább ő akarja megosztani a hírt a rajongóival. Aztán robbant a bomba: Vanessa Morgan férje már június közepén elindította a válási procedúrát

https://www.instagram.com/p/CDCclmTpopp/

A People magazin szerette volna megtudni, mi áll a döntés hátterében, ezért a pár mindkét tagját felkereste, érdemleges válasz azonban egyikőjüktől sem érkezett, Vanessa pedig külön hangsúlyozta, hogy ezekben az időkben maximálisan szeretne a terhességére koncentrálni.

Mindenesetre a háttérben húzódó válás jó magyarázatnak tűnik arra, miért döntött úgy a színésznő, hogy megosztja a nyilvánossággal a részleteket, mielőtt a sajtó szellőzteti meg, holott az eredeti terve az volt, hogy a baba érkezéséig titokban tartja a terhességet.

Vanessa Morgan legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy esélyessé vált Batwoman szerepére, azonban a mostani fejleményeknek köszönhetően már érthető miért nem ő kapta meg a szerepet.

A Riverdale színésznője lehet az új Batwoman

<