Balázs buzizása miatt ért véget a Vundersőn?

Tudatos vezetői döntés, vagy csak furcsa egybeesés? Bármelyik is, merőben érdekes, hogy alig néhány nappal Sebestyén Balázs élő adásban tett, botrányos kijelentése után szűnik meg a sokat támadott Vundersőn és Zuperszexi az RTL Klubon – írja a Blikk.

Vunderson2adas

Mint ismeretes, Balázs a héten a Class FM Morning show című reggeli rádióműsorában kérdőjelezte meg egy fiatalember, Teczár Szilárd nemi identitását, aki az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál elérte, hogy egy budapesti szórakozóhelyen ne mehessenek be ingyen a lányok, mert ez diszkrimináció. Noha Sebestyén nem kívánt reagálni kérdéseinkre, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter tagadta, hogy a Vundersőn és Zuperszexi elhasalásának köze lenne Balázs kínos mondatához, eleve kilenc adásra terveztek vele.

Ugyanakkor a csatorna berkein belül nyílt titokként kezelik, hogy Balázs egyelőre csak azért kap még újabb és újabb lehetőségeket, mert a néhány évvel ezelőtti műsorvezetőarcok közül eléggé kevesen maradtak, az új generációt, mint például Istenes Bencét pedig épp most ?tesztelik” -írja a bulvárlap.

Szólj hozzá