Fordulatos lesz a Barátok közt utolsó része, több befejezést is forgattak

Mint megírtuk ismeretlenek kiszivárogtatták a Barátok közt utolsó részeinek teljes történetvonalát, az alkotók azt valószínűsítették akkor, bosszú állhat a háttérben. Így nem csoda, hogy több befejezést készítenek a sztorihoz.

Barátok közt forgatás

“Az nem kérdés, hogy hazánk meghatározó napi drámai sorozatának, a Barátok köztnek a befejezése nagy érdeklődésre tart számot. Egy ilyen nagy létszámú stáb esetén, amellyel a produkció dolgozik, komoly a veszélye annak, hogy kiszivárog az információ, így a történetek lezárásából több verziót készítettünk, hogy az utolsó pillanatig kételyek közt tartsuk a nézőket. A színészek és a stáb sokféle végkifejletet forgatott, és még számukra sem ismert, hogy mi kerül adásba. Ez valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni. A sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak, és azt, hogy ez így lesz, a többféle titkos lezárással már most tudjuk garantálni – mondta el a Blikknek Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere, de az is kiderült, hogy több befejezést is forgatnak a sorozathoz.

“Mindenki megkapja majd a méltó befejezését, de talán maguk a szereplők sem fogják tudni, végül melyiket. A történetszálak nagy részénél ugyanis egyszerűen több verzió készült, van, hogy az eredetivel akár teljesen ellentétes a sztori. Hogy végül melyik kerül majd adásba, azt csak akkor tudhatjuk meg, ha eljutunk odáig – árulta el egy bennfentes, aki szerint az elsődleges szempont az volt, hogy a rajongók és a szereplők is méltó módon búcsúzzanak.” – tette hozzá.