Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Magyar színészekkel jön a Netflix nagyszabású történelmi sorozata

A látványos, akciódús és véres Barbárok című sorozatból egyelőre hat rész érkezik a Netflixre és több magyar színész is felbukkan majd benne.

Mint beszámoltunk róla, hamarosan érkezik a Netflixre a Barbárok című sorozat, amelyben az egymással rivalizáló germán törzsek összefognak, hogy kiűzzék földjükről a római császár seregeit.

Barbarok sorozat Netflix

A látványos, akciódús és véres sorozatból egyelőre hat rész érkezik a Netflixre és több magyar színész is felbukkan majd benne.

Árpa Attila Marcus Caelius centuriót alakítja majd, ő a teutoburgi erdő csatájánál vesztette életét a germánok elleni küzdelem során. Rajta kívül Ferenczi Bence is feltűnik, aki olyan sorozatokban vállalt kisebb kaszkadőrszerepeket, mint a Válaszcsapás vagy Az utolsó királyság, de ezúttal már egy fontos szereplő, Berulf szerepében láthatjuk. Demény László Claudius szerepében lesz látható, neki Ferenczi Bencéhez hasonlóan inkább csak háttérszerepei voltak eddig. Rajtuk kívül számtalan honfitársunk feltűnik majd a szériában kisebb-nagyob szerepekben, ami érthető, hiszen a Netflix sorozatát Magyarországon foratták.

A Barbárokban a rivális germán törzseknek össze kell fogni, hogy kiűzzék a római császári hadsereget szülőföldjükről. Ez a szövetség örökre megváltoztatja a történelmet. A Barbárok című sorozat a Netflix műsorán látható október 23-tól.

<