Batwoman után Kate Kane-t is lecserélték a Batwoman 2. évadában

A Batwoman 2. évadában már nem Kate Kane a főszereplő, hiszen a készítők úgy döntöttek, hogy Ruby Rose távozásával nem egyszerűen egy új színésznőt igazolnak le a szerepre, hanem Batwoman civil alteregója is változik és Kate Kane helyett egy bizonyos Ryan Wilder veszi vesz a vörös parókát meg a jelmez többi részét.

Így történt, hogy a Batwoman 2. évadában a Javicia Leslie által alakított Ryan Wilder történetét láthatjuk, bár nemrég a sorozatból sérülésre és fáradtságra hivatkozva kiszállt Ruby Rose arról beszélt, hogy ha úgy alakulna, akkor a későbbiekben visszatérne a sorozatba…

Ezt a  lehetőséget zárta most gyorsan rövidre a Warner, amely bejelentette, hogy a sorozat 2. évadában ugyan vissza fog térni az eltűnt Kate Kane, csakhogy a szereplőt nem Ruby Rose, hanem Wallis Day alakítja majd.

Wallis-Day

Wallis Day neve nem ismeretlen a DC kisképernyős univerzumában, hiszen korábban ő alakította Nyssa-Vexet a Superman nagyapjáról, Seg-Elről szóló Krypton sorozatban.

A The CW-től egyelőre annyi szivárgott ki, hogy nem csak kinézetében, de jellemében is egészen kicserélődött Kate Kane-t kapunk vissza a Batwoman 2. évadában.