Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Befutott az első kép a LAST NIGHT IN SOHO-ból

Edgar Wright rendező horrorjáról még mindig nem sokat tudni, de izgalmas vállalkozásnak tűnik.

Befejeződött Edgar Wright új horrorjának a Last Night in Sohonak a forgatása, a rendező ennek örömére meg is mutatta az első képet a filmből.

Edgar Wright misztikus horrorjának most közzétett első fotóján, az egyik főszereplő, nevesül Thomasin McKenzie (Ne hagyj nyomot!, Jojo Rabbit) látható, akinek nem kicsit megviselt a sminkje.

Mellette A boszorkány és a Széttörve színésznője Anya Taylor-Joy; a Doctor Who és a Terminator Genysis színésze, Matt Smith; a Trónok harca Olena Tyrelljét is alakító Diana Rigg; és a 1978-as és 1980-as Supermanben Zod tábornokot alakító, legutóbb az Adam Sandleres Gyagyás gyilkosságban feltűnő Terence Stamp is látható lesz a filmben.

A Cornetto-trilógia, a Scott Pilgrim a világ ellen, a Nyomd bébi, nyomd! és A hangya rendezőjének új filmjéről továbbra sem tudni szinte semmit, mindössze a főszereplők biztosak, az hogy Londonban forgatták és a címéből ítélve ott is játszódik, na meg hogy pszichológiai horror lesz, amelyet olyan filmek inspiráltak, mint a Nicolas Roeg által rendezett 1973-as Ne nézz vissza! vagy Roman Polanski 1965-ös Iszonyat című filmje.

A film forgatókönyvét Krysty Wilson-Cairns (1917, Penny Dreadful) írta Edgar Wrighttal közösen, a premiert 2020 szeptemberére időzítették.

<