Berendelték a Homeland 7. és 8. évadát


A Showtime bejelentette, hogy csak 2017 január 20-án rajtol el a Homeland 6. évada, de ezzel egyidőben azt is bejelentették, hogy a következőn kívül még két évad biztosan készül a sorozatból és az ilyenkor szokásos bejelentésekkel ellentétben ez még nem azt jelenti, hogy a 8. évad lesz az utolsó.

A sorozat az új évadban egyébként visszatér az USA-ba, méghozzá New Yorkba (azon is Brooklynba, ugyanis Carrie itt vállalt munkát egy muszlimok USA-ban való letelepedését segítő alapítványnál) , a cselekmény pedig az amerikai elnökválasztás és a beiktatás napja közt lecsengő 72 napot mutatja be, amikor az egyik elnökség átadja a másiknak a stafétát.

Az a célunk, hogy erről a 72 napól meséljünk el egy lebilincselő történetet. Mindegy, hogy az elnök nő vagy férfi, nagyon érdekes karakter lesz.

Alex Gansa, a sorozat alkotója egyébként egy interjúban erősítette meg, hogy a Rupert Friend által alakított Quinn is visszatér az új évadban, de erről részleteket még nem árult el.

Visszatér, de nem lesz a régi. Hogy pontosan mit kezdünk Quinn karakterével, azt egyelőre nem tudom megmondani. Egy biztos, az évad nem egy nagy, New York-i terroristatámadásról szól majd, annak nem sok értelme lenne, és eleve, rossz karma.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Ethan Hawke Magyarországon forgathat Marvel-sorozatot

Ethan Hawke is benne lesz a Disney+ készülő sorozatában, a Moon Knight-ban, vagyis a Holdlovagban.

Hirdetés

Hírstart