Filmek, sorozatok, kultúra

Berendelték a Mellékhatás 2. évadát, folytatódik A Tanár és az Apatigris is

Az RTL Klub még úgy sikernek könyveli el a sorozatait – nem számítva ebbe a Mellékhatást -, hogy azoknak csak egyetlen részét mutatták be a tévében.

A tavasz folyamán a tévénézők kedvencévé vált a Mellékhatás című sorozat az RTL Klubon, a televíziós premier után pedig az Apatigris és a Tanár 3. az RTL Most+ platformon ért el óriási sikert – az RTL Klub tájékoztatása szerint. Jó hír a rajongóknak, hogy mindhárom sorozat folytatódik.

A hatalmas sikerre való tekintettel, a Mellékhatás (gyártó Solaz Media), az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata – amely 13,3 % átlag közönségaránnyal futott és 665,537 videómegtekintést generált a teljes RTL Most platformon – folytatódik. A béranyaság témája köré épülő orvosi thriller alkotói felkérést kaptak a második évad elkészítésére is, így a nézők a jövőben is számíthatnak az izgalmas és fordulatos cselekményekre.

 

Az Apatigris (gyártó Paprika Studios) – az RTL Magyarország első olyan heti vígjáték-sorozata, mely száz százalékban saját fejlesztésű-, vagyis a lányait ragadozóként óvó édesapa vicces, hol pedig megható története a televíziós premierkor már elnyerte a nézők szeretetét, majd a sorozat sikere az RTL Most+ platformon is rekordokat döntött, ahol már egyben megtekinthető az Apatigris első évadának összes epizódja. A rajongók pedig készülhetnek, a történet folytatódik majd az Apatigris második évadával.

A Tanár 3. évada (gyártó Paprika Studios) a televíziós premier után az RTL Most + platformon bizonyított, ahol a teljes harmadik évad egyben elérhető. A mindenre elszánt osztályfőnök, a tanári kar és a diákok történetei folytatódnak. A Tanár 4. szériájának forgatása hamarosan megkezdődik.

A jó hírek mellé azért egy rossz is érkezett, a Mellékhatás, az Apatigris és A Tanár 3. évada csak július 1-ig érhető el az RTL Most+ platformon.

Facebook
<