Sorozatos hírek Berendelték a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND 2. évadát

Berendelték a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND 2. évadát

Az AMC berendelte a The Walking Dead: World Beyond címet viselő sorozatának 2. évadát és ezzel egy időben el is kaszálta a sorozatot.

Még be sem mutatkozott, de már elmondhatjuk, hogy a The Walking Dead: World Beyond lesz az eddigi legrövidebb The Walking Dead univerzumában játszódó tévésorozat. Az AMC ugyanis 3 hónappal a sorozat premierje előtt bejelentette, hogy a fiatalokról szóló sorozatuk csupán két évados lesz, sem tartalmukban, sem formájukban nem kívánják utánozni a The Walking Deadet és a Fear The Walking Deadet és nagyon tudatosan egyetlen történetet kívánnak elmesélni, nem kívánják a végtelenségig húzni a főhősök történetét. Mint fogalmaztak, a The Walking Dead: World Beyond egy nagyon konkrét és jól megkülönböztethető történetet fog elmesélni.

Ez egyébként pontosan illeszkedik az AMC korábbi terveibe, miszerint több különböző helyen és időben játszódó történetet szeretnének elmesélni a The Walking Dead univerzumából.

A The Walking Dead: World Beyond tehát 2 évados, összesen 20 részes lesz, azt követően valószínűleg egy másik The Walking Dead történetet ismerhetünk meg.