Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Betiltott filmes plakátok evör

Nemrég tiltották be Eli Roth Clown című horrorjának poszterét Olaszországban, ennek apropóján a Cinemablend összeszedte a legjobb (de inkább legérthetetlenebb módon) betiltott filmes plakátokat, amelyek közt egy magyar poszterbe is belefuthatunk.

Eli Roth Clown

10. Teeth

Az itthon Mély harapás címen ismert 2007-es horrorvígjáték poszterét a korhatárbesoroló bizottság anatómiailag túl bizarrnak tartotta. Valahol értjük, hogy miért, bár szerintünk annyira nem durva.

Teeth

9. The People vs. Larry Flynt

Woody Harrelson, Courtney Love és Edward Norton volt a főszereplője Milos Forman Larry Flynt, a provokátor című filmjének, amelyen e krisztusi helyzetben lévő Harrelson látható egy nő bugyijának díszeként. De mi nem fért ezen bele?

Larry Flynt, a provokátor

8. Sin City 2.

Ez nem volt olyan rég. A Sin City – Ölni tudnál érte plakátját Eva Green túlzott meztelensége miatt tiltották be. Mi van?

Sin City 2

7. Zack and Miri Make a porno

A Zack és Miri pornót forgat plakátján Seth Rogen és Elizabeth Banks szőrzete nem állta a korhatárfelügyelet próbáját.

Zack és Miri

6. The Girl with the Dragon Tattoo

A tetovált lány David Fincher nevével fémjelzett változata egy láthatatlan mellbimbón és egy kigombolt nadrágon bukott el.

A tetovált lány

5. Saw II.

A Fűrész első része volt az igazi, persze még a másodikra és a harmadikra sem lehetett sok panaszunk, bár az biztos, hogy a folytatások azzal próbálták meg felülmúlni a korábbi részeket, hogy minél véresebbek és abszurdabbak próbáltak lenni. Éppen mint ez a poszter. És igen, ez sem fért bele.

Fűrész 2

 

4. Shame

A lista negyedik helyén egy magyar poszterbe is belefuthatunk, amely a Szégyentelenhez készült. A feliratot egyébként egy ételszobrász készítette – de ez sem fért bele. Mert a korhatárfelügyeletnél a Times New Roman a menő.

Shame

3. Bakjwi

A Szomjúság címet viselő koreai dráma plakátja is kicsapta a biztosítékot az MPAA-nál. De vajon mi nem felelt meg?

Szomjusag

2. Ali G Indahouse

Sacha Baron Cohennek sem kell a szomszédba mennie polgárpukkasztásért, de azért ezen plakát betiltását nem érezzük teljesen indokoltnak. Egy videóklipben több szexualitás van mostanság.

Ali G

1. The Rules of Attraction

A vonzás szabályai című 2003-as romantikus vígjáték poszterén látható szexelő plüssmacik súlyosan károsíthatják az önt és környezetében lévőket, ezért megkérek mindenkint, hogy hajgyja el a szobát, ugyanis az alábbi képek a nyugalom megzavarására alkalmasak.

The Rules

<