Hír és közéleti magazin

Better Call Saul – ez lesz a Breaking Bad előzménysorozata

A Better Call Saul kvázi előzménysorozat lesz és a pletykák ezúttal igaznak bizonyultak, mert valóban Bob Odenkirk karaktere Saul Goddman kap saját sorozatot.

Épp tegnap sírtuk el, hogy az AMC végleg jegeli a The Killinget és tanakodtunk azon, hogy vajon mi a francot akarnak kezdeni magukkal azok után, hogy a Breaking Bad mellett a Mad Men is kifut hamarosan, ráadásul a Low Winter Sun igencsak gyengécske számokat produkál.

Better Call Saul

Úgy tűnik, hogy a csatorna igencsak megújul a közeljövőben – már ami a műsorkínálatot illeti –  hiszen a Line of Sight, a Turn és a Halt & Catch Fire mellett elindítják a Breaking Bad spinoffját is, amely kvázi előzménysorozat lesz és a pletykák ezúttal igaznak bizonyultak, mert valóban Bob Odenkirk karaktere Saul Goddman kap saját sorozatot.

Az AMC és a Sony Pictures tegnap már alá is firkantotta a szerződést, valószínűleg a színészekkel is megegyeztek már, Bob Odenkirk mellett pedig több ismerős arc (Huell) is feltűnhet majd a Better Call Saulban.

Az is kiderült, hogy Peter Gould író mellett a BB alkotója Vince Gilligan s marad a projektben, ráadásul a Netflix is élénk érdeklődést mutat a sorozat – ismétlései – iránt.

A Breaking Bad 5. évadénak – és a sorozat – fináléja egyébként szeptember 29-én lesz.