Hír és közéleti magazin

Gépfegyverrel akart romákra vadászni a Házasodna a gazda gazdasszonya

Előkerült egy botrányos, rasszista Facebook-bejegyzés a Házasodna a gazda Betti gazdasszonyáról.

Gyilkosságra buzdított a Facebookon egy régi posztjában az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának női főszereplője, Vincze Betti, vagyis Betti gazdasszony – írja a Ripost.

“Annyira tele van a t…m a cigányokkal, hogy ha tehetném, végigsétálva a cigánysoron az összeset megsoroznám UZI-val. Hamarosan eljön az idő, hogy akkor is végigsétálok UZI-val, ha nem tehetném! Nem érdekel a következmény. Ezt másképp már nem lehet” – állt a 8 évvel ezelőtti bejegyzésben, amelyet a lap előhalászott.

Vincze Betti később a Jobbik ózdi polgármesterének, Janiczak Dávidnak a kabinetfőnöke lett, azóta egyébként teljesen új közösségi profilja van, amit pont emiatt készített.

Bocsánatot kért miatt, újra megteszi

“2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket, sőt még a profilomat is. Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat. 8 év alatt sok minden változott az életemben. Sokat változtam én is. Igyekeztem új életet kezdeni.” – fogalmazott a gazdasszony.

Nem kívánjuk felmenteni a gazdasszonyt, de 8 év sok idő és valóban van, hogy az ember meggondolatlanul ír hülyeségeket. Betti gazdasszony egyébként az RTL Klub előtt is eltitkolta a dolgot, de mint írja: reméli a műsorban bizonyítani tudja azt is, méltó a bizalomra.