Hír és közéleti magazin

Bex Taylor-Klaus: Meleg vagyok

A mostanság a Sikoly-sorozat egyik főszereplőjeként látható színésznőtől már jó ideje várható volt a comig out, hiszen amiben eddig csak feltűnt, egytől-egyig fiús karaktereket alakított.

Így volt ez a The Killing – Gyilkosság sorozatban és így van ez a Scream-sorozatban is, egyedül A zöld íjász sorozatban nem alakított egyértelműen leszbikus karaktert, bár persze ott is a fiúsabbik énjét adta. (Közben egyébként feltűnt a Gátlástalanok, a Glee és az iZombie sorozatokban is.)

A fiatal színésznő most bevallotta a másságát, mert mint mondta maga az élet most sokkal félelmetesebb, mint a tévésorozatok.

A most 22 éves színésznő egyébként azzal indokolta a színre lépését, hogy úgy érzi Donald Trump győzelmével sokkal több támadás éri majd az LMBTQ közösséget, ő pedig szeretne tenni a közösségéért, ha nem más úgy, hogy felvállalja önmagát.

Bex 2013-ban, amikor még a The Killing sorozatban a Bullet nevű leszbikus lányt alakította tagadta a másságát, akkor az ezt firtató kérdésekre azt válaszolta, hogy ő csak egy lány, aki egy meleg karaktert testesít meg a tévében.

bex-taylor-klaus