Filmek, sorozatok, kultúra

Billie Lourd <3

Billie Lourd szegény elég nehéz napokat él át mostanában, hiszen karácsony és újév közt nem csak az édesanyját, de nagymamáját is elveszítette.

Billie Lourd és nagymamája, Debbie Reynolds
Billie Lourd és nagymamája, Debbie Reynolds

Aki nem tudná esetleg, a fiatal színésznő Carrie Fisher kislánya, aki annak ellenére, hogy egy színészcsaládból származik, a családja tudta nélkül, titokban vett színészórákat, majd amikor főszerepet kapott a Scream Queens: Gyilkos történet sorozatban már nem tudta tovább titkolni a dolgot, ahogy tehetségét sem – én legalábbis remekül mulatok azon az eltúlzott karakteren, amit a Scream Queensben is láthatunk tőle – főleg a második évadban. Az a monoton hang meg… na az valami csodálatos.

A 24 esztendős Lourd vallástudományt és pszichológiát tanult a New York egyetemen, ahol 2014-ben diplomázott, majd a következő évben már egyértelműen a színészkedéssel kacérkodott, ekkor jelentették be azt is, hogy szerepelni fog a Star Wars: Az ébredő Erőben is, sőt az idén érkező Star Wars 8-ban is láthatjuk majd, mint Connix hadnagy és azt sem tartom lehetetlennek, hogy már sokkal fontosabb szerepben, mint a 2015-ös filmben.

Barna felsőben Billie Lourd a Star Wars 7-ben
Barna felsőben Billie Lourd a Star Wars 7-ben

Ennek ellenére Billie Lourdot leginkább mint Sadie Swensont (a sorozatban Chanel #3-ként említik) ismerhetjük, aki a Scream Queensben mindig fülmelegítőt hord, utalva ezzel édesanyja Carrie Fisher legendás hajviseletére a Csillagok háborújából – de elég csak a szemébe nézni, le sem tagadhatná, hogy ki az édesanyja.

billie-lourd-star-wars-pic
Billie Lourd balra, illetve édesanyja Carrie Fisher fiatalon jobbra

“Az imáitok és a kedves szavaitok adtak erőt nekem az elmúlt héten, mikor azt gondoltam, hogy az erő nem létezik.” – írja Lourd a lenti kép alá, melyen Debbie Reynolds és Carrie Fisher társaságában kislányként szerepel. Azt írja, nincsenek rá szavak, mennyire hiányzik neki az édesanyja és a nagymamája, majd hozzáteszi: “A szeretetetek és a támogatásotok a világot jelentik nekem.”

https://www.instagram.com/p/BOxYL-rlIKK/

További fotók Billie Lourdról:

billie-lourd-3 billie-lourd-2015 billie-lourd-build billie-lourd-foto billie-lourd-scream-queens billie-lourd billie-lourd-at-fox-network-2015-programming-upfront-in-new-york_5 billie-lourd-at-scream-queens-premiere-in-los-angeles-09-21-2015_1 billie-lourd-hunger-magazine-3

Celebrities attend Premiere Of Walt Disney Pictures And Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre. Featuring: Billie Lourd Where: Hollywood, California, United States When: 14 Dec 2015 Credit: Brian To/WENN.com

carrie-fisher-billie-lourd-gary-dog-1482938747-640x883

<