Filmek, sorozatok, kultúra

Bödörék visszatértek: A legképtelenebb jelenetekkel készülünk a folytatásra

Szeptember 5-én folytatódik a TV2 nagysikerű sorozata az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. Idézd fel velünk a legjobb pillanatokat az első részből!

A TV2-nek rekordnézettséget hozó, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata vadonatúj részekkel vár mindenkit, ahhoz pedig kétség sem férhet hogy így vagy úgy, de felejthetetlen pillanatokat fognak átélni a nézők a sorozat folytatásában is. A Bödör család elhagyva Dinnyeberki otthonukat számos kalamajkába kerül, amelyet az első adásban már meg is tekinthettünk.

A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben további közönségkedvencek is feltűnnek majd.

Válogatásunkból most felidézheted azokat a pillanatokat, amelyek leginkább mosolyt csaltak a nézők arcára.

Haunti Pisti nem sejtette, amikor biciklijével hazafelé indult, hogy ez lesz az utolsó útja és éppen legnagyobb szenvedélye, a dohányzás okozza majd vesztét…

Ahol a Bödör család megjelenik, ott garantáltan senki sem unatkozik. Gáspárnak még Haunti Pisti temetésén is sikerül felborzolnia a kedélyeket.

A hirtelen költözés miatt a Bödör család kénytelen volt megválni pár régi bútortól, azonban az alkudozás nem mindig Gáspárnak kedvezett.

Bödör Buckót mindig a jó szándék vezérli ,ezért minden helyzetben szót fogad édesapjának: ám sajnos nem mindig érti pontosan azokat…

A Bödör család végre megérkezett Zoltán lakása elé: A kezdeti döbbenetet bizonytalanság váltotta fel, ugyanis nem olyan könnyű megközelíteni Zoltán ajtaját…

<