Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Vége a Bödöréknek: Ezek voltak a Bödör család legviccesebb pillanatai

A Bödör család nem hétköznapi kitérőt tett Budapesten: Nézd vissza Rozi, Buckó, Anyuka, Borcsa és Gazsi legjobb pillanatait!

Egyelőre nem tudni, hogy mikor térhet vissza a TV2 képernyőjére a nézőktől hat rész után elköszönő Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, amelyben Stohl András, Stefanovics Angéla, Varga Attila, Venczli Zóra és Szirtes Ági okozott feledhetetlen pillanatokat.

Bödörék 10 feledhetetlen pillanata

A sorozat egyik legjobb pillanata volt, amikor Stohl András magát (is) alakította és kisebb-nagyobb, de természetesen anyagi jellegű nézeteltérésbe keveredett az őt hazafuvarozó Bödör Gazsival.

A másik nagy pillanat is Stohl András nevéhez fűződik, igaz abszurditását tekintve még szerencse, hogy ez csupán egy álomjelenet volt, mikor Gazsi elszunyált a parkban. Na de, ki nem ábrándozik hasonlókról?

Bár Buckó (Varga Attila) nem túlságosan bőbeszédű, de azért sor került jó pár igazi apa-fia beszélgetésre a Bödörék eddigi hat epizódjában. Az egyik ilyen a Duna-parton, a város fényeinek sugarában esett meg, miután hazavitték azt a híres, de fukar színészt.

Kulka János más-más szerepben, de minden epizódban felbukkant. Az egyik ilyen alkalommal a Szomszédokból ismert ikonikus karakterét, Mágenheim doktort idézte meg.

A Szirtes Ági által alakított Anyuka az évad nagy részében inkább szenvedő alanya volt a poénoknak, az évad vége felé azonban zseniális jelenetei voltak. Ezek csúcspontja az volt, amikor a fodrász tulajdonképpen Szörnyella de Frászt csinált belőle.

Anyuka persze már a kórházban is sziporkázott, úgy látszik nem csak Mágenheim doktor a gyengéje, de a fiatal és jóképű orvosokat is nagyon szereti.

Ha már Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, akkor a sorozat a címet ihlető budai kutyavásárra is kikacsintott, igaz Bödör Gazsi esetében ezt is elég sajátosan kell értelmezni.

A Borcsát alakító Stefanovics Angélából azért sokkal többet is megnéztünk volna, de szerencsére azért jócskán jutott neki is vicces pillanat. Miközben a férje és anyja között próbált meg békét tartani, ő lett a családfő abban az értelemben, hogy minden kínálkozó munkalehetőséget bevállalt. Az egyik ilyen azonban nagy átváltozást igényelt.

Anyuka és  Bödör Gazsi oda-vissza meccsének egyik fénypontja volt, amikor Anyuka a frissen guberált ételekkel megetette Gazsit – Rozi hathatós segítségével.

Szerintünk ezek voltak Bödörék eddigi legviccesebb pillanatai, reméljük hamarosan új sírva röhögős jelenetekkel folytatódik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár.

<