Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A TV2 leveszi műsorról a Bödöréket

Habár mostanra vészesen kevesen nézik a Stohl András nevével fémjelzett Egyszer volt Budán Bödör Gáspár sorozatot, nem a nézettség az oka, hogy el kell búcsúznunk Bödöréktől.

A mai ötödik epizódot követően már csak egy rész kerül adásba, a TV2 ugyanis a hatodik rész adásba kerülését követően leveszi az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (röviden: Bödörék) sorozatot a képernyőről, hogy szombat esténként ezzel csináljon helyet a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című nagyszabású showműsorának.

Dancing with the Stars – Mindenki táncol: Ezt kell tudni a TV2 új műsoráról

A Bödörék még május elsején kiváló nézettség mellett debütált, amihez hozzájárult, hogy a koronavírus-járvány miatt nagyon sokan maradtak otthonukban, miközben nem nagyon volt friss magyar sorozatos kínálat mellette.

Hogy a sorozat mikor térhet vissza, az egyelőre kérdéses, ugyanis a remek májusi nézettséget már a második rész adásba kerülésekor sem tudta megközelíteni a sorozat, azóta pedig csak tovább romlott a nézettség, sőt még akkor is többen nézték az RTL Klubot, mint a Bödöréket, ha a konkurens csatornán éppen ismétlés ment, szóval nem csak arról van szó, hogy hiba volt versenybe küldeni A mi kis falunkkal.

Még májusban 1 210 000 néző követte figyelemmel Bödöréket, a második részt már csak 533 000 néző, a harmadikat 470 000, még a múlt szombati epizódot már csak 389 000 néző követte figyelemmel – vagyis Bödörék elveszítették a nézőik kétharmadát.

Ezzel együtt sem valószínű, hogy a TV2 végleg levenné a képernyőről a sorozatot, valószínűleg egy alkalmasabb időpontban, talán december-január környékén ismét nagy űrt tölthetnek be sorozatukkal.

A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az agyonnézett, de minőségileg kritikán aluli első részt követően a sorozat minősége nagy javulást mutat, a színészek, élükön Stohl Andrással pedig lubickolnak a képtelenebbnél képtelenebb élethelyzetekben és persze a szerepükben.

A Dancing with the Stars – Mindenki táncol október 10-én rajtol a TV2-n, így a Bödörék – jelen állás szerinti – utolsó része október 3-án este kerül adásba.

<