Filmek, sorozatok, kultúra

Bödörék vasárnap visszatérnek a tévébe

Tévétörténelem újratöltve. Ezúttal a SuperTV2-n. Nincs is meghittebb családi program pünkösdvasárnap estére, mint nézni egy másik családot.

Ha esetleg lemaradt róla és nem szeretné online megnézni, mert csak 15 colos laptopja van, akkor van egy remek hírünk.

A TV2 csoport kiváló stílusérzékkel nem csak a hónap első napján küldi a képernyőre Bödöréket, hanem a hónap utolsó napján is. Ezzel tulajdonképpen Bödörék keretbe foglalják a teljes májust, amire eddig nem sok magyar sorozat volt képes, de megkockáztatjuk egyik sem. A sajátos kis idűhurok ne zavarjon össze senkit, inkább élvezzük ki amíg lehet.

Az utánozhatatlan Bödörék pünkösdvasárnap 21:00-kor visszatérnek a tévébe, a mindig találékony Bödör Gáspár és az elsöprő lendületű családja most hétvégén tehát újra láthatóak a televízióban, vagyis az egyszeri és megismételhetetlen most vasárnap mégis megismétlődik, amiben azért szintén van egy kis tévétörténelmi jelentőség.

A TV2-n ősszel folytatódó legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának exkluzív, premier adása újabb exkluzív premiert kap – ezúttal a SuperTV2-n.

Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

<