Bodrogi Gyula a Doktor Balatonról és Duska bácsi nagy álmáról is mesélt

Sorozatos hírek Bodrogi Gyula a Doktor Balatonról és Duska bácsi nagy álmáról is mesélt

A történet szerint a Bodrogi Gyula által alakított Duska bácsi az unokájával köt majd üzletet, miközben párjával épp egy világ körüli utat tervezgetnek.

A színész az Origónak mesélt a sorozatról és szerepéről:

“A sorozatban van egy unokám, aki tulajdonképpen az egyik főszereplője a történetnek.

Nekem van a Balaton mellett szőlőm, és azon a birtokon, a nagy területen van lehetősége valamiféle gyógyvíznek…

Az unokámnak van autója, nekem földem, és épp Cilikémmel, akit Voith Ági játszik, egy világ körüli útra szeretnénk menni, meg szeretném neki mutatni a világot. Ehhez persze kell egy autó, ami nekem nincs, de az unokámnak igen, ezért aztán üzletet kötünk. Jókedvű pár vagyunk, akik soha nem értenek egyet” – mondta szerepéről, majd a sorozatra is rátért és arra is, hogy mennyire nehezítette meg a forgatást a koronavírus-járvány.

“Hangulatos, jó volt a közös munka, úgy láttam, a srácok nagyon profi módon végzik a dolgukat.

Megnehezítette a munkánkat a koronavírus, de míg dolgoztunk, erről meg tudtunk valamennyire feledkezni. Ezt a vírust minden más emberi helyzetből ki kell kapcsolni, ki kell iktatni, nem szabad, hogy ez a vírus legyen a főszereplő.

Kicsit olyan, mintha egy háború lenne most a főszereplő az emberek életében. Ez egy olyan vad dolog, ami tudjuk, hogy ellenünk van, tudjuk, hogy támad, de sose tudjuk, hogy mikor, hol és honnan jön majd. Ronda dolog, de az emberiség már túlélt több ronda dolgot.” – mondta az Origonak Bodrogi Gyula.

A Doktor Balaton dupla premierepizóddal december 27-én, vasárnap este debütál a TV2-n, majd december 28-tól hétköznap esténként lesz látható.