Bollywoodi feldolgozást kap a Liza, a rókatündér

A magyar.film.hu hozta le a hírt, hogy bollywoodi filmesek Aafat-e-Ishq címmel készítenék el a hindi nyelvű remake-et, és a tárgyalások még jelenleg is folynak a magyar jogtulajdonosokkal.

A filmbe beleszeretett az indiai változatban majd Liza szerepét alakító bollywoodi csillag, Neha Sharma is, akit 2014-ben az FHM magazinban beválasztottak minden idők legszexibb női közé, és akit több mint tízmillióan követnek az Instagramon.

Neha SharmaImádtam a magyar filmet, de amellett, hogy minél több inspirációt próbálok nyerni belőle, az a célom, hogy a sajátommá formáljam a karaktert. Rendkívül lelkes vagyok, és kíváncsian várom, mit szólnak majd a rajongóim, amikor meglátnak ebben a szerepben. A filmben egyaránt van humor, szerelem, szexuális vágy és horror, és ez egy nagyon érdekes jövőbeli látványossággá teszi.

Az eredeti filmben Balsai Móni alakította Lizát, aki megosztja az otthonát egy japán szellemmel, aki sorra követi el a merényleteket azon férfiak ellen, akik betoppannának a nő életébe.

Legutóbb Hollywood figyelt fel egy magyar filmre: Till Attila Tiszta szívvel című mozijában a Vészhelyzetből ismerős Noah Wyle akar tévésorozatot készíteni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart