Hír és közéleti magazin

Britney Spears olyan jól néz ki, hogy sokak szerint már meghalt

Britney Spears egyre jobb formába hozza magát. Sokak szerint azonban a sztár már nem is él, hanem valaki más korábbi képeivel próbálja azt a látszatot kelteni, hogy minden rendben van.

Britney Spears ismét a húszas éveiben járna? Erről szó sincs! Azonban az, hogy letette a voksát a természetesség mellett, már jó ideje váratott magára, és nem mellesleg meg is hozta a gyümölcsét.

Erre legújabb szelfije a bizonyíték, melyen már nem visel több réteg festéket, elhagyta a fekete szemceruzát és gyakorlatilag csak szempilláját emelte ki. A végeredmény magáért beszél, az énekesnő évekkel fiatalabbnak néz ki, és ezzel a rajongók is egyet értenek.

https://www.instagram.com/p/CC30perAfKI/

Ennyi év után most jöttem rá, hogy smink nélkül sokkal jobb. Annyi időt töltöttem a sminkesnél és fodrásznál, hogy lenyűgöző legyek, de azt hiszem, hogy a természetes smink jobban passzol… Fiatalabbnak mutat

– írja az énekesnő a posztjában.

Kolléganője, Demi Lovato sem volt rest megerősíteni Britney-ben a felismerést, hogy így bizony sokkal szebb.

Összehasonlításképpen íme egy korábbi videó az énekesnőről, melyen kifejezetten előnytelen sminket visel:

https://www.instagram.com/p/BzGrxBSAQdT/

Érdekes, hogy ennek ellenére is tovább terjed az összeesküvés a rajongók között, miszerint Britney Spears meghalt, valójában valaki más kezeli az oldalát és ez is csak egy korábbi kép a sztár archívumából.

Az énekesnő húga, Jamie Lynn Spears legutóbb Halsey mentális egészségről írt posztjához kommentelgetett, ahol egy ismeretlen felhasználó Britney-ről érdeklődött: “Mit szólsz a nővéred nyilvánvaló mentális zavaráról? Miért nem beszéltek róla?”

Jött is a válasz:

Semmi jogod feltételezésekbe bocsátkozni a testvéremet illetően, ugyanígy nekem sincs jogom, hogy a mentális vagy személyes ügyeiről értekezzek bárkivel. Ő egy nagyon erős, kőkemény és megállíthatatlan csaj, ez az egyetlen dolog, ami NYILVÁNVALÓ.

Forrás Hirado.hu