Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Bruce Willis lett a Hell energiaital reklámarca

Nehéz eldönteni, hogy a reklámfilm kínosabb-e; mint a Die Hard 5…

A kilencvenes évek egyik legnagyobb akciófilmsztárja a magyar energiaital márkához adta az arcát: A Bruce Willisszel készült reklámfilm április 2-án debütált Magyarországon és a világ számos országában.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a HELL ENERGY; a márka történetének egyik legnagyobb lépéseként, a magyar brandek közül elsőként egy „A” kategóriás hollywoodi sztárral, Bruce Willisszel kötött reklámszerződést. A megállapodás nem csak a HELL életében számít egyedülállónak, hanem hazai szinten is, hiszen más magyar cég még nem dolgozott együtt egy jelenleg is aktív, világszerte ismert hollywoodi sztárral.

„A HELL ENERGY márka a dinamizmust, az erőt és a minőséget képviseli. Mindenképpen olyan személyre volt szükségünk, aki megtestesíti mindezen értékeket. Amikor elkezdtük tervezni a projektet, több név is felmerült, végül Bruce Willisre esett a választásunk, hiszen ő egy olyan karakter, akit a világ minden pontján ismernek, és a neve garancia a legjobb minőségre” – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY marketingigazgatója. „A világsztárra épülő kampány egyszerre indul a HELL közel 50 export országában, kihasználva a 360 fokos kommunikáció adta lehetőségeket, különös tekintettel a socialmedia-csatornákra.  Emellett az üzletekben és plakátokon is találkozhatnak majd fogyasztóink Bruce Willis arcával” – tette hozzá a marketingigazgató.

A reklámfilm ötlete egy saját, cégen belüli koncepció alapján valósult meg, amely kizárólag a brandet és a sztárt helyezi a középpontba, elhagyva az összes korábbi, energiaitalokhoz kapcsolódó sztereotípiát, úgy, mint a gyors autók, a sebesség, avagy bulizás. Az ötletelést hosszú levelezések, egyeztetések és rengeteg előkészület követte, amelynek eredményeképpen 2018 januárjában kerülhetett sor a New York-i forgatásra. A Bruce Willisszel készített reklám április 2-án került adásba – a vezető magyar TV csatornák közül az RTL Klubon, a TV2-n és jónéhány kábeltévén látható a spot.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<