Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Brutális lesz a TITANS 2. évada is

Az első évad is bivalyerős volt, de a másodikra sem engednek le az előzetes alapján.

Előzetest kapott az immáron Bruce Wayne-nel is felturbózott, alapvetően inkább a szárnysegédeket előtérbe helyező Titans 2. évada, amely a DC Universe streamingszolgáltató kínálatába érkezik majd ősszel.

Az alkotók ígérete szerint a 2. évad onnan indul, ahol az első abbamaradt, vagyis a fináléban még Batman megölését is hallucináló Dick Grayson továbbra is  a Trigon nevű démon irányítása alatt áll.

A Titans 2. évadában Dick Grayson (Brenton Thwaites), Raven (Teagan Croft), Starfire (Anna Diop) és a Beast Boy (Ryan Potter) is visszatér, de a Jason Toddot alakító Curran Walters, a Conor Leslie által alakított Donna Troy, de Hawk (Alan Ritchson) és Dove (Minka Kelly) is szerepet kap a folytatásban is. Új szereplőként és az univerzum tovább építéseként feltűnik majd az első évad grátiszjelenetében felvezetett Superboy (Joshua Orpin), de olyan DC-kakaterek is Aqualad (Drew Van Acker), Deathstroke (Esai Morales), Jericho (Chella Man), Ravager (Chelsea Zhang) és Mercy Graves (Natalie Gumede). A Titans 2. évadának legnagyobb új szereplője kétségtelenül a Trónok harca színésze, Iain Glen, aki Bruce Wayne / Batman szerepében tűnik majd fel, mint azt az előzetesben is láthatjátok.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<