Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hazánkban is megjelenik az új BUFFY, A VÁMPÍROK RÉME képregény

A Panel Kalandor idén ősszel elhozza Magyarországra a modernizált Buffy, a vámpírok réme képregényt.

22 évvel a népszerű sorozat amerikai bemutatóját követően az új alkotók visszavisznek minket a kezdetekhez. A történetet és a karaktereket napjainkba helyezik, de megőrzik azok esszenciáját.  Buffy és barátai még erősebbek, még szeleburdibbak, és még szerethetőbbek, mint eddig bármikor. Minél több mindent változtattak meg az alkotók, annál több minden maradt ugyanolyan.

“Akár nézted a sorozatot, akár még soha nem is hallottál róla, érdemes esélyt adnod a Scooby bandának, hiszen rendkívül erős, és érett karakterekkel találkozhatsz a kötet oldalain. Olyan figurákról van szó, akik nem riadnak meg semmitől, akik mindig motiválnak, és inspirálnak. A végén pedig garantálom, hogy Te is közéjük akarsz majd tartozni.” – fűzte hozzá a Panel Kalandor, a széria hazai kiadója.

Jordie Bellaire a tökéletes személy az örökség őrzésére, aki már az első paneltől úgy írja a figurákat, mintha a tévésorozat világában lennének. Dan Mora rajzairól egy percre sem fogod tudni levenni a szemed. Arról nem is beszélve, hogy úgy fiatalítja meg Sarah Michelle Gellar-t és társaságát, hogy még ők is megirigyelik. Raúl Angulo színei olyan atmoszférát teremtenek meg, mely alapjaiban járul hozzá a sorozat hangulatához, és csak még jobban beszippant.

A BUFFY, A VÁMPÍROK RÉME első kötete limitált mennyiségben, keménytáblás kiszerelésben, és nagy méretben jelenik meg 2019. őszén. A kiadvány 4500 forintos áron rendelhető a panelkalandor@gmail.com címen, és előreláthatólag még a halloweeni rémisztgetések előtt érkezik. A kötet mindenben más mint azok a vámpírtörténetek, amiket eddig olvastál. Csatlakozz a Scoobykhoz, és készülj fel a legfordulatosabb, és legsokkolóbb élményre, amiben valaha részed volt.

Buffy, a vámpírok réme
ELSŐ kötet A gimi maga a pokol
Írta: Jordie Bellaire
Rajz: Dan Mora
Színek: Raúl Angulo
MINDEN NEMZEDÉKNEK MEGVAN A MAGA VADÁSZA… A TIÉDNEK ÉN VAGYOK.
Buffy Summers arra vágyik, mint minden átlagos tinédzser: barátokra az új iskolájában, tisztességes jegyekre, és hogy szembeszegüljön a sorsával, mint a következő kiválasztott a vámpír vadászok hosszú sorában, akiknek a küldetésük, hogy legyőzzék a gonosz erőket… csakhogy az ő világa ezúttal kísértetiesen hasonlít a Tiédre. Az Eisner-díjas Jordie Bellaire (Redlands) és a Russ Manning-díjas Dan Mora (Go Go Power Rangers), Joss Whedon (Bosszúállók) támogatásával elhozzák Buffy-t, egy vadonatúj korba, ahol új kihívások, új barátok, és néhány ismerős ellenség várja. De minél több minden változik, annál több minden marad a régiben, amikor a Banda szembeszáll egy vadonatúj Főgonosszal. A sötétség erői már lesben állnak a Sunnydale Gimnázium látszólag tökéletes falai között, hogy bebizonyítsák, amit úgyis minden tini tud: a gimi tényleg maga a pokol
Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<