Új előzetesen a Michael B. Jordan főszereplésével készült Bűntudat nélkül (Tom Clancy regénye alapján)

A Tom Clancy azonos című regénye alapján készült Bűntudat nélkül című film főhőse Mr. Clark. A CIA-nek dolgozik, hidegvérű és igencsak hatékony… De ki is ő valójában? Hogyan lett a hétköznapi John Kellyből a CIA legendás ügynöke, aki áthágta az igazságszolgáltatás és az erkölcs határait – könyörületesség és bűntudat nélkül?

Az egykori SEAL kommandós és vietnami veterán életét beárnyékolja felesége halálos autóbalesete. Fél évvel a tragédia után John Kelly (Michael B. Jordan) megismerkedik egy fiatal, ám tragikus sorsú nővel. Bimbózó kapcsolatuknak azonban hamar vége szakad: a lány brutális gyilkosság áldozata lesz. A férfi bosszút esküszik, és a szeme előtt egyetlen cél lebeg: fel akarja számolni a drogdílerekből álló, kegyetlen bűnszervezetet.

Ezzel egy időben a Pentagon parancsára egy titkos hadművelet veszi kezdetét Észak-Vietnamban. A politikai foglyok kiszabadításához a kémek és a különleges harci különítmények mellett kell egy tapasztalt katona, aki jól ismeri a vietnami terepet. John Kelly (új fedőnevén Mr. Clark) hirtelen két küldetés nehézségeivel találja szembe magát – és nem hibázhat, mert nem csak a saját életét kockáztatja a harcban.

A Bűntudat nélkült eredetileg a Paramount Pictures küldte volna a mozikba, de a koronavírus-járvány miatt eladta a film jogait (a Tom Clancy regényei alapján készített Jack Ryan sorozatot is bemutató) az Amazon Prime-nak, így a premier ezen a felületen lesz majd április 30-án. A Paramount szívhatja a fogát, mert közben ők is elindították a streamingplatformjukat, a Paramount Plust, amit simán meg lehetett volna támogatni a Bűntudat nélküllel, de hát ez van…

A Bűntudat nélkült egyébként Stefano Sollima rendezte, Michel B. Jordan mellett pedig Jodie Turner-Smith, Jamie Bell és Guy Pearce is feltűnik benne.