Hír és közéleti magazin

C.B. STRIKE -J.K. Rowling magánnyomozója az HBO Go-n old meg rejtélyeket

Háborús veteránból lett magánnyomozót játszik Tom Burke az új angol krimisorozatban. Cormoran Strike legalább olyan problémás fickó, mint azok az ügyek, amiket meg kell oldania.

Tavaly augusztusban mutatták be a Harry Potter írónőjének – Robert Galbraith álnéven írt könyvéből lett  – krimisorozatát, amelynek azóta már a 2. évada is lement.

A sötét hangulatú, testileg és lelkileg is sérült magánnyomozó, Cormoran Strike (Tom Burke) történetét bemutató többkötetes regényfolyam sorozatváltozata most az HBO GO-n is megtekinthető, ehhez jött egy előzetes is.

A sorozat hét epizód alatt feldolgozza az írónő három Cormoran Strike regényét is. Az első három részben a Kakukkszó kap nagyobb hangsúlyt, míg a maradék négyben két-két rész erejéig A selyemhernyó és a Gonosz pálya kapja a központi szerepet.

Tom Burke (Államérdek, Háború és béke) háborús veteránból lett londoni magánnyomozót játszik a BBC új krimisorozatában. Cormoran Strike legalább olyan problémás fickó, mint az ügyek, amiket meg kell oldania. Hol a szupermodell állítólagos öngyilkosságát kutatja, hogy egy író halálának ügyében nyomoz.