Tévés hírek Can Yaman főszereplésével két török sorozattal erősít a LifeTV, de egy olasz...

Can Yaman főszereplésével két török sorozattal erősít a LifeTV, de egy olasz sorozat is érkezik

Korábban már megírtuk, hogy újabb sorozatok érkeznek a LifeTV-re. Napjaink egyik legnépszerűbb sorozatsztárja, Can Yaman főszereplésével két vadonatúj napi széria is indul, hétvégente pedig Montalbano felügyelő, azaz az olasz Columbo lebilincselő történeteit élvezhetik a nézők – közölte a LifeTV.

A hétköznap esti sorozatsávban folytatódik a brazil Született álmodozó, továbbra is képernyőn lesz a legendás török sorozat, a Szerelem íze epizódjainak ismétlése, a két közönségkedvenc mellé pedig érkeznek a csatorna szinte már saját sztárjának számító Can Yaman legjelentősebb telenovellái.

December 16-án indult az Elsöprő szerelem, amely a legfelkavaróbb televíziós lovestory-k egyike:

romantikus történet tele szerelemmel, gyűlölettel és az élet nagy játékaival, a történet középpontjában a jóképű Yalinnal (Can Yaman) és a gyönyörű Dafneval (Acelya Topaloglu).

December 31-én Can Yaman legújabb, 2020-ban készült szériájával, a Mr. Wronggal erősödik a sorozatkínálat.

Középpontban ezúttal is a gyengéd érzelmek, amelyet Yaman régi partnerével, a Szerelem ízéből ismert Özge Gürellel él meg. Az elbűvölő színésznő Ezgi szerepét alakítja, aki egész életében csak csalódott és lassan már reményét veszti, hogy valaha megtalálja az igazit. Ekkor találkozik a nőcsábász Ozgurral (Can Yaman), akivel úgy tűnik újabb szerelmi katasztrófába sodorja önmagát. A sors és a végzet azonban ezúttal happy endet tartogat a számukra.

A Can Yaman fanatikusok január 4-től kezdődően tripla adagot kapnak kedvencükből, ekkortól ugyanis hétköznaponként egymás után kerül képernyőre a Szerelem íze, az Elsöprő szerelem és a Mr. Wrong.

Jön Montalbano felügyelő is

December 19-től szombaton és vasárnap esténként egyaránt új epizódokkal jelentkezve indul a Montalbano felügyelő című sorozat. Az olasz Columbonak is nevezett, olykor nyers modorú, ám vajszívű és acéljellemű Montalbano a legrejtélyesebb gyilkosságoknak is utánajár, nyomozásai során nap mint nap találkozik a sziget alvilágának felkavaró bűnügyeivel.