Filmek, sorozatok, kultúra

Hamarosan érkezik a CÁPÁK KÖZÖTT 2. évada

Az RTL Klub-on hamarosan indul a Cápák között második évada, mely továbbra is Magyarország egyetlen üzleti showműsora!

A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja.

A műsorvezető személye nem változik: Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu tartja kezében a műsort, de visszatérnek az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója, Balogh Péter, angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője, Fehér Gyula, a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke, Moldován András, a Mangal Ilona Sertáshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa, mind készen állnak, hogy újra „körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni…

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a műsor indulásával kapcsolatban kiemelte, hogy a Cápák között első szériája a tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt. Egy régi terv vált való a formátum honosításával, ami sikerrel zárult. Saját sávjában a legnézettebb műsorként futott, népszerűségét jól mutatja, hogy idén több mint kétszer annyi vállalkozó jelentkezett, mint egy évvel korábban, hogy a Cápák előtt pitch-elve mutassák be terméküket, üzleti tevékenységüket.

Máté Krisztina, a műsor gyártócégének producere a külföldi szériák sikereit emelte ki: az Egyesült Királyságban a 17. évadán van túl a formátum, ahol eddig több mint 170 millió fontot fektettek be. Az első magyar évadban 35 cég szerepelt, a befektetésre érdemesnek vélt vállalkozások mintegy 300 millió forint értékben kaptak ajánlatokat.

 

Varró Szabolcs, a produkció kreatív producere a Cápák között üzleti showműsor jellegét fejtette ki, ami alapján a műsor több szempontból is érdekessé válik: akiket a business érdekel, azok megtalálják benne az üzleti jelleget, hiszen itt – hiánypótló jelleggel – bemutatásra kerül, hogy milyen a jó és a rossz pitch.

Akiket pedig az emberi történetek érdekelnek igazán, azok is megtalálják benne a szórakoztató pillanatokat, például egy izgalmas Cápa-reakcióban, egy érdekes személyes sztoriban vagy Cápa és „kishal” kapcsolatának alakulásában. A kreatív producer szerint a jó műsorhoz Magyarországon adottak a feltételek: nagyszerű Cápák, rámenős vállalkozók. A Cápák tavaly bebizonyították, hogy üzletileg rátermettek, érdekesek és felkészültek, a vállalkozók pedig idén is azon lesznek, hogy bebizonyítsák nekik, hogy az ő üzletük a legjobb a világon.

A Cápák készen állnak akár a legvadabb vizek meghódítására is, vajon a vállalkozók többsége is ilyen elszánt és magabiztos? Hamarosan kiderül az RTL Klub műsorán, a Cápák között második évadában!

Facebook
<