Carla Gugino a ‘Törésvonal’ előtt már átélt egy földrengést

A Törésvonal alaposan megrázza a hétvégén az amerikai mozis világot: a piaci elemzők szerint legalább 40 millió dollár bevételre számíthat a 3777 vetítőteremben műsorra kerülő, Dwayne Johnson főszereplésével készült akciófilm, melyben elképesztő földrengéssorozat és szökőár pusztítja el San Franciscót és környékét.

Toresvonal_jelenet (3)

A filmben nemcsak a Szikla, hanem a válófélben lévő feleségét alakító Carla Gugino és az összes szereplő túlél néhány nagyon látványos kalandot ? és persze egyikük sem tudja, a valóságban hogyan reagálnának egy ilyen katasztrófára. Kivéve Guginót.

A keddi Los Angeles-i bemutatón a szép színésznő azt mesélte az újságíróknak, hogy ő súlyos leckét vitt magával az 1994-es northridge-i földrengésből: ?ne aludj meztelenül?.

? A barátomnál laktam akkoriban ? idézte fel a nehéz pillanatot a színésznő. ? Meztelenül aludtam. Az első rengésre felriadtam, de rögtön halálra is rémültem. És nem találtam a ruhámat. Végül valami lepedőbe csavarva rohantam ki az épületből? nem kívánom senkinek ezt az élményt.

Szólj hozzá