Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

CARNIVAL ROW – Előzetest kapott az új Amazon-sorozat

Neo-noir migránsfantasy az Amazontól!

Augusztus 30-án érkezik az Amazonra a Carnival Row, amely egy fantasztikus elemekkel teletűzdelt thriller képében dolgozza majd fel a migráció kérdését.

A különös sorozat egy viktoriánus fantáziavilágban játszódik, ami tele van mindenféle misztikus lényekkel, akikre azért az emberek alapvetően rossz szemmel néznek, ha úgy tetszik jelen esetben tulajdonképpen migránsok, hiszen háború sújtotta hazájukból menekülnek a sorozat otthonául szolgáló városba, és egyre nagyobb a feszültség az emberek és a bevándorlók között. A sorozat egyik húzóneve, Cara Delevingne egy tündért alakít, még Orlando Bloom egy nyomozót, aki egy sorozatgyilkosság ügyében után nyomoz és közben beleszeret a tündérbe, ami alaphangon a fajtalankodás vádját hozza majd magával.

Az Amazon nagyon bízik Orlando Bloom és Cara Delevingne fantasysorozatában, a Carnival Row-ban, hisz már az első évad premierje előtt megrendelte a másodikat, amely 2020-ban jön majd a szolgáltató kínálatába. A fent említett két színész mellett egyébként Indira Varmának és Jared Harrisnek és fontos szerep jut a szériában, úgyhogy akár csak miattuk is érdemes ránézni a Carnival Row-ra.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<