Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Charlize Theron sosem akart Sean Penn felesége lenni

Nem volt olyan komoly, mint amilyennek a külvilág gondolta.

Már évek óta nincsenek együtt, ennek ellenére a mai napig is álompárként emlegetik Charlize Theront és Sean Pennt. A színésznőt mindenki sajnálta, amiért felbontotta eljegyzését a színésszel, holott most kiderült, ez egyáltalán nem így történt.

“Ez nem igaz, nem! Én nem mentem majdnem hozzá Seanhoz, ez hülyeség! Mi randiztunk, de ez volt tulajdonképpen minden, randiztunk. Kapcsolat volt, exkluzív, de alig tartott egy évig. Össze sem költöztünk. És sosem terveztem, hogy hozzá megyek” – öntött tiszta vizet a pohárba a színésznő a The Howard Stern Show-ban.

A most 44 éves Theron 2013-ban kezdett randizni Pennel, pedig akkor már közel 20 éve barátok voltak. Azóta a színésznő pár nélkül él, de bevallása szerint sosem érzi magát magányosnak. Két örökbefogadott gyermeket nevel, Jackson és August pedig kitöltik az életét. Az interjúban azt is bevallotta, hogy nem biztos, hogy együtt tudna élni valakivel, szerinte lehetséges, hogy jövendőbeli párjának meg kellene vennie a szomszéd házat – írja a People magazin.

Forrás Hirado.hu
<