hétfő, január 25, 2021

Semmi köze nem lesz az új Bűbájos boszorkák sorozatnak az eredetihez

-

Bár már az első hírek után egyértelmű volt, hogy a Halliwell-lányok családfájához kapcsolódik majd az új széria, illetve az is gyanús volt, hogy az egyik főszereplőt Paige-nek hívják majd, a  Mark Pedowitz a The CW elnöke a TCA turnén elmondta, hogy a most készülő Charmed-nek nem hogy szoros kapcsolata nem lesz az eredeti sorozattal, de teljesen önálló lábakon áll majd.

Az eddig infókból az rajzolódik ki, hogy San Francisco helyett egy gonosz kis New England-i városkában játszódik majd a sorozat, ahogy az is biztos, hogy az eredeti sorozathoz hasonlóan 3 női főhőse lesz a sorozatnak, bár az egyik szereplőt afro-amerikaira cserélték és még csak nem is 3 nővérről lesz szó, hanem 3 idegenről.

Érdekes, hogy Mark Pedowitz a “ez teljesen önálló sorozat” duma ellenére nem zárja ki, hogy valamelyik eredeti szereplő – a Twitteren az új sorozatnak nagyon örülő Holly Marie Combs vagy Rose McGowan, esetleg Alyssa Milano) is feltűnjön a sorozatban idővel.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Négyes stádiumú rákkal küzd a Bűbájos boszorkák világsztárja

Shannen Doherty színésznő évek óta harcol a betegséggel, de amikor a jövőn gondolkodik, az élet jut eszébe és nem a halál.

Alyssa Milanonál szokatlan mellékhatása van a koronavírusnak

A színésznő nemrég számolt be róla, hogy elkapta a betegséget. Nem csak az ízlelését és a szaglását veszítette el, de a haját is.

Feltámad a Ki a főnök? című vígjátéksorozat is

Két eredeti főszereplő is visszatér.

CHARMED – Van esély az eredeti Bűbájos boszorkák visszatérésére is

Miután Alyssa Milano jelezte, hogy szívesen szerepelne a sorozatban, a széria alkotói is átgondolták a dolgot.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata