Chris Evans két szerepben is feltűnhet a Doctor Strange 2-ben

A Marvel Filmes Univerzumában bármi megtörténhet, főleg azóta, hogy a Disney felvásárolta a FOX stúdiót illetve egyes karakterek használatát illetően megállapodást kötött a Sony filmstúdióval – bár ez utóbbi elsősorban a Pókember-filmeket érinti.

Így fordulhatott elő, hogy a WandaVision legutóbbi részében például felbukkant Higanyszál is, de nem az, akit a Bosszúállók: Ultron korában is láthattunk, hanem még az Evan Peters által az X-Men filmekben életre keltett verziója.

Chris Evans már annyi ideje (volt) Amerika Kapitány, hogy talán sokan elfelejtették, ő alakította Jonathan Stromot, vagyis a Fáklyát a 2005-ös Fantasztikus Négyesben és most könnyen lehet, hogy ismét magára ölti a szerepet.

Minderre a Doctor Strange 2. részében kerülhet sor, amellyel kapcsolatban már jóideje pletykálják, hogy nem csak Skarlát Boszorkány, de akár az X-Menek és a Fantasztikus Négyes tagjai is felbukkanhatnak benne, ha már eleve a multiverzumok körüli katyvasz áll majd a középpontjában.

Doctor Strange

A Giant Freakin Robot egyenesen arról ír, hogy Chris Evans nem is egy szerepeben bukkanna fel a filmben, hanem rögtön kettőben. Az emberi Fáklya mellett, mint Amerika Kapitány gonosz alteregója is tiszteletét teszi majd a

És ha már ő felbukkan, akkor jöhet az eredeti F4 többi tagja is, Jessica Alba, Ioan Gruffud vagy éppen Michael Chiklis is. A lehetőségek végtelenek most, amikor tudjuk, hogy a multiverzum tágra nyílt.

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában Sam Raimi rendezésében várhatóan 2022. március 25-én kerül a mozikba.

Szólj hozzá