Chris Evans véletlenül közzétett péniszfotója zseniális mémeket szült

Chris Evans eredetileg egy családi eseményt szeretett volna megmutatni az internet népének, de a technika ördöge kibabrált vele és a színész megmutatott egy péniszt a telefonja könyvtárából – valószínűleg a sajátját…

A 39 éves színész éppen arról mutatott videót Instagram-oldalán, ahogyan a családjával a Heads up! nevű játékot játsszák. Azonban hamar kiderült, hogy a videó igazából Chris telefonjának képernyőfelvétele, így amikor lepörgött a film, a videó a telefonja galériáját is megmutatta, ahol egy pillanatig az ominózus péniszfotót is látni lehetett.

A videó persze már nem elérhető, de az internet népe azonnal képernyőfotót készített, így ez már visszavonhatatlanul közkincs – ide kattintva lehet megtekinteni.

A színész még nem szólalt meg az ügyben, de természetesen az internet népe beindult, ami olyan mémeket szült, mint ez az Oprah-poszt, amelyen azt láthatjuk, hogy Chris Evans megbotlott…

https://twitter.com/OprahWinfairy/status/1304924620320116742

Vagy itt ez a másik, amelyen azt láthatjuk, hogy Chris Evans vendégségbe érkezett.

A legjobb persze Chris öccse, Scott Evans, aki a felvétel felbukkanását majd a törlés ellenére önálló életre kelését követően kiposztolta, hogy pár napja nem volt Twitter-közelében, történt-e valami érdekes?

Szólj hozzá