Filmek, sorozatok, kultúra

Chris Hemsworth megtrollkodott egy reggeli időjárás jelentést

A színész úgy vélte, feldobja kissé a riporter helyszíni bejelentkezését.

Thor napsütést jósol Ausztrália nagy részére! Nem, Chris Hemsworth-ből nem lett meteorológus, de ügyesen trollkodta szét a The Today Show egy részét a minap, ahol a stúdióban ülő műsorvezetőknek a szavuk is elakadt.

A helyszínen lévő Lauren Phillips épp belekezdett mondandójába, miszerint aznap Scone-ból, a lovak fővárosából jelentkezik be élőben, bár még egy patást sem látott, amikor Chris Hemsworth lép a képbe, felhívva Lauren figyelmét a völgyben lévő ménesre.

A riporter ügyesen vette az akadályt és segítséget kért a sztártól az időjárás-jelentés beolvasásában, aki fel is hívta melbourne-i barátai figyelmét, hogy ott bizony szükség lesz az esernyőkre – írja cikkében a Metro.

Mindeközben a stúdióban ülő műsorvezetők, Rebecca Maddern és Richard Wilkins döbbentek figyelték a fejleményeket. S bár óriási nézettsége lett a műsornak, sokan panaszkodtak, amiért a helyi sportolókról szóló műsorblokk elmaradt a váratlan szituáció miatt, mivel a stáb Hemsworth-öt videózta, és nem értek oda időben az Epic Cheer Allstars gyerekekből álló szurkolócsapat bemutatójára.

Forrás Hirado.hu
Facebook
<