Chris Hemsworth-szel készülhet a Gladiátor folytatása

Russell Crowe és Chris Hemsworth jelenleg a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet forgatják Ausztráliában, de a pletykák szerint nem ez lesz az egyetlen közös projektjük a közeljövőben, ugyanis hamarosan a Gladiátor folytatásában is együtt láthatjuk őket.

Egy új jelentés szerint Chris Hemsworth és Russell Crowe a Gladiátor folytatásán dolgoznak, amely Maximus fiaként mutatná be a Thor csillagát, Chris Hemsworth-t.

Gladiator-2-Chris-Hemsworth-Russell-Crowe

Úgy tűnik, hogy a hollywoodi A-listás Chris Hemsworth és Russell Crowe közötti virágzó új barátság Ridley Scott rendező Oscar-díjas történelmi epikájának, a Gladiátornak a folytatását eredményezheti. A két színész láthatóan közel került egymáshoz a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatása közben, a hírek szerint pedig már a Gladiátor 2-ről tárgyalnak, azzal az elképzeléssel, hogy Hemsworth Maximus fiát fogja alakítani.

“Russell úgy gondolja, hogy Hemsworth lehet az egyetlen ember, aki hitelesen eljátssza a fiát a Gladiátor folytatásában” – magyarázza a forrás. Ugyanez a bennfentes állítja, hogy Crowe és Hemsworth is “alaposan átgondolja a koncepciót” a régóta várt Gladiátor folytatásról, és hogy már eddig is “órákat töltöttek forgatókönyv-ötleteken töprengve”. Érdekes módon a forrás azt is állította, hogy valójában Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky színésznő ültette el a Gladiátor folytatás ötletét…

Hemsworth egyébként éppen most panaszkodott arról, hogy az izmai miatt nem veszik őt elég komolyan, de ha összejön a film, akkor nem mostanában lesz az, hogy több csalónapot iktat be…